17-01-2018 - Houten
Tea Mensink
Op 6 januari heb ik mijn verjaardag gevierd met een high tea. Ook in de winter (of juist in de winter..) is het Waalse erf zeer geschikt voor een gezellig feestje. De inrichting van de "stal" is sfeervol met de houtkachel, de lichtjes en accessoires. De high tea was erg lekker en supervers. Het contact met Annemarie was prettig. Halverwege de high tea hebben we gewandeld en bij terugkomst stond de soep en het hartige gedeelte klaar. Niet alleen ik vond de middag erg geslaagd; mijn gasten waren ook zeer enthousiast over de aankleding en al het lekkers. Heel erg bedankt Annemarie!
12-11-2017 - Nieuwegein
Inge Stekelenburg
Gisteren een fantastische high tea gehad in de binnenruimte van de theetuin ter ere van de verjaardagen van onze ouders. Gastvrouw Annemarie had alles super verzorgd. Kaarsjes aan, het houtkacheltje snorde al lekker bij binnenkomst. De ruimte is gezellig ingericht in landelijke sfeer en het is er lekker knus. Al onze gasten hebben genoten. Een aanrader! En Annemarie....als wij weer wat te vieren hebben dan weten we je te vinden! Bedankt voor alles Annemarie
12-11-2017 - Nieuwegein
Kirsten de Boer
Een gezellige high tea in een sfeervolle omgeving. Heerlijke eigen gemaakte hapjes, hartig en zoet. Buiten was het guur en koud, maar binnen wist Annemarie met haar gastvrijheid er een warme sfeer te creeren. Voor herhaling vatbaar!
03-10-2017 -
Sasja en Jeroen
We hebben een high tea ontvangen voor onze surprise trouwerij. Fijne plek, lekkere hapjes en een prettig ontvangst!
03-09-2017 - Nieuwegein
Gretha Scholman
26 augustus hebben we onze jaarlijkse familiedag gehad bij Annemarie. De ontvangst,de locatie,de eigen gebakken taart en ook het buffet was voortreffelijk. we hebben genoten!! Een echte aanrader Top
24-04-2017 - Houten
Bart en Andrea van Vulpen
Wat een heerlijk huwelijksjubileumfeest was het zaterdag! Alles keurig verzorgd, heerlijk gebarbecued. We kregen veel leuke reacties op de mooie locatie! Fijn dat de kinderen zich konden uitleven op een springkussen.

Laat hier een bericht of gedachten achter.CAPTCHA


vul de bovenstaande cijfers in