18-09-2019 -
Annet de Vries
We hebben met ons team (15 pers) heerlijk geluncht bij Annemarie. Ze had allemaal kleine broodjes en andere heerlijkheden gemaakt. Na een wandeling nog een drankje gedronken met zijn allen. Heerlijke plek met goed eten en vriendelijke gastvrouw!
05-07-2018 - Venray
Marian Tissen
Heerlijk gezeten vanmiddag in loungeset. En genoten van de cappucino met citroen cake. Mevr had deze zelf gebakken. TOP👍
21-06-2018 - Nieuwegein
Thekla Nieuwenhuis
Vanmiddag heerlijk gelunchd bij Annemarie,met vriendin Marjan,helaas niet buiten kunnen zitten,teveel wind,maar binnen hebben we ook fijn kunnen genieten van de heerlijkheden,die Annemarie gemaakt had.
01-05-2018 -
Lidwien Lemmens
Op 28 april hebben wij een goed verzorgde en lekkere high tea gehad voor ons 12,5 jarig huwelijk in de sfeervolle binnenruimte van de theetuin. Annemarie had ook voor de mensen met gluten- en notenallergie lekkere hapjes gemaakt. Iedereen heeft genoten.
17-01-2018 - Houten
Tea Mensink
Op 6 januari heb ik mijn verjaardag gevierd met een high tea. Ook in de winter (of juist in de winter..) is het Waalse erf zeer geschikt voor een gezellig feestje. De inrichting van de "stal" is sfeervol met de houtkachel, de lichtjes en accessoires. De high tea was erg lekker en supervers. Het contact met Annemarie was prettig. Halverwege de high tea hebben we gewandeld en bij terugkomst stond de soep en het hartige gedeelte klaar. Niet alleen ik vond de middag erg geslaagd; mijn gasten waren ook zeer enthousiast over de aankleding en al het lekkers. Heel erg bedankt Annemarie!
12-11-2017 - Nieuwegein
Inge Stekelenburg
Gisteren een fantastische high tea gehad in de binnenruimte van de theetuin ter ere van de verjaardagen van onze ouders. Gastvrouw Annemarie had alles super verzorgd. Kaarsjes aan, het houtkacheltje snorde al lekker bij binnenkomst. De ruimte is gezellig ingericht in landelijke sfeer en het is er lekker knus. Al onze gasten hebben genoten. Een aanrader! En Annemarie....als wij weer wat te vieren hebben dan weten we je te vinden! Bedankt voor alles Annemarie

Laat hier een bericht of gedachten achter.CAPTCHA


vul de bovenstaande cijfers in