12-11-2017 - Nieuwegein
Inge Stekelenburg
Gisteren een fantastische high tea gehad in de binnenruimte van de theetuin ter ere van de verjaardagen van onze ouders. Gastvrouw Annemarie had alles super verzorgd. Kaarsjes aan, het houtkacheltje snorde al lekker bij binnenkomst. De ruimte is gezellig ingericht in landelijke sfeer en het is er lekker knus. Al onze gasten hebben genoten. Een aanrader! En Annemarie....als wij weer wat te vieren hebben dan weten we je te vinden! Bedankt voor alles Annemarie
12-11-2017 - Nieuwegein
Kirsten de Boer
Een gezellige high tea in een sfeervolle omgeving. Heerlijke eigen gemaakte hapjes, hartig en zoet. Buiten was het guur en koud, maar binnen wist Annemarie met haar gastvrijheid er een warme sfeer te creeren. Voor herhaling vatbaar!
03-10-2017 -
Sasja en Jeroen
We hebben een high tea ontvangen voor onze surprise trouwerij. Fijne plek, lekkere hapjes en een prettig ontvangst!
03-09-2017 - Nieuwegein
Gretha Scholman
26 augustus hebben we onze jaarlijkse familiedag gehad bij Annemarie. De ontvangst,de locatie,de eigen gebakken taart en ook het buffet was voortreffelijk. we hebben genoten!! Een echte aanrader Top
24-04-2017 - Houten
Bart en Andrea van Vulpen
Wat een heerlijk huwelijksjubileumfeest was het zaterdag! Alles keurig verzorgd, heerlijk gebarbecued. We kregen veel leuke reacties op de mooie locatie! Fijn dat de kinderen zich konden uitleven op een springkussen.
09-04-2017 - Stichste Vecht
Linda H.
Gisteren hebben wij Theetuin het Waalse Erf een dag als onze thuisbasis gezien. Samen met 23 andere gasten waren we bezig met de lek- en linge autoroute. Ons ontvangst was bij Annemarie, onze lunch en een twee uur afsluitende borrel met hapjes. In overleg met haar hebben we dat samen opgesteld. Het was allemaal super georganiseerd! Bij ontvangst heerlijke taart in een fijne binnenruimte, een lekker lunch met nog even de gezellig haard aan voor de zon begin april met 16 graden ging schijnen. De afsluitende borrel met super hapjes konden we daarom genieten buiten in het theetuin gedeelte. Ook nu weer waren de hapjes top! Annemarie heeft zich suf gewerkt en onze dag mede tot een succes gemaakt. Ik hoorde al een stel zeggen: als we de volgende keer daar en daar heen gaan nemen we eerst die vrienden hierheen voor een bakje thee op een prettige plek. Annemarie, hulde en dank!

Laat hier een bericht of gedachten achter.CAPTCHA


vul de bovenstaande cijfers in